• All-in-one e-commerce
  • Volledig ontzorgd
  • Vaste prijs per maand
  • Binnen 2 maanden up & running
Ongediertewinkel logo

De ongedierte specialist!

Makkelijk & Snel Ongedierte bestrijden

Als je last hebt van ongedierte dan is Ongediertewinkel.nl de webshop voor bestrijdingsmiddelen tegen o,a muizen, ratten, houtworm, boktor, insecten, vogels en andere plaagdieren.

 

Ongediertewinkel.nl/Ungeziefershop.de is de online autoriteit op het gebied van Ongedierte bestrijding in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk

 

Direct contact

Direct meer omzet, met de nieuwe website

Meer resultaat met Commerce as a Service (CaaS)!

Op 3 maart 2020 ging de nieuwe webshop van Ongediertewinkel.nl 'live'. Een maand later waren de resultaten al goed zichtbaar. En dat zijn niet de minste resultaten:

 

💰 45% meer omzet
📈 54% meer transacties

 

Volledige ontzorging op het gebied van marketing, techniek, design en service. 

Ongediertewinkel.nl logo muis

Geen gedoe, gewoon goed geregeld

All-in-one platform

De goeddraaiende webshop van Ongediertewinkel draaide al jaren op magento1. Doordat de ondersteuning vanuit Magento stopt voor Magento1 platformen was het noodzakelijk om te kijken naar een nieuw online platform. 

 

De wens vanuit de klant was duidelijk: een alles in één platform, geen gedoe en één aanspreekpunt voor alle online zaken. Met andere woorden: CaaS. Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb is voorzien van best practises en bewezen marktstandaarden. Door sterke internationale partners (PostNL, Multisafepay, Billink, Basefarm, JEROME) standaard in het CaaS pakket aan te bieden weet de klant dat hij/zij kwaliteit krijgt. 


Op deze manier wordt de klant volledig ontzorgd en hebben zij één aanspreekpunt voor alle online zaken. 

Upgrade mijn e-business

‘Met CaaS is nu veel meer mogelijk, allemaal kleine dingetjes die het verschil maken. Zo kunnen we nu specificaties toevoegen aan producten, is het mogelijk om zelf elementen aan SEO-pagina’s toe te voegen en kunnen we per product nu drie USP’s laten zien.’

 

Roy Rijkers 

Ongediertewinkel.nl 

 

Via de onderstaande link kunt u lezen hoe Roy Rijkers, eigenaar van Ongediertewinkel.nl, de overstap van Magento naar CaaS heeft ervaren.

Lees meer
Ongediertewinkel home
Ongediertewinkel overview

Binnen twee maanden live

Een krachtig nieuw platform

Binnen slechts twee maanden tijd hebben wij voor Ongediertewinkel een compleet nieuw e-commerce platform gecreëerd waarin techniek, marketing, doorontwikkeling & support zijn samengevoegd tot één waardevolle oplossing. 

 

Dat is de kracht van CaaS.

 

Bekijk ons resultaat
Ongediertewinkel.nl Tablet

Onze werkwijze

Zo hebben wij dat gedaan

Door een goede en intensieve monitoring hebben wij het bezoekersgedrag van Ongediertewinkel in kaart kunnen brengen en daar in de nieuwe omgeving op in kunnen spelen. Visitor recordings en heatmaps lagen aan de basis van de ontwikkeling van het nieuwe platform.

 

Door de sterke basis die Ongediertewinkel al had staan in Magento was het een goed moment om daar op voort te borduren en onze best practices op de nieuwe installatie toe te passen. 


Naast de Nederlandse markt is Ongediertewinkel ook actief in België, Duitsland en Oostenrijk. De Duitse doelgroep wordt bediend met het domein ungeziefershop.de.  Deze twee talen kunnen vanuit Dynamicweb perfect beheerst worden. Op deze manier kan de klant efficient en snel werken.

 

Door een goede intake hebben we samen met de klant de specifieke wensen en behoefte in kaart kunnen brengen voor zowel ongediertewinkel.nl als ungeziefershop.de.

Dit wil ik ook
Ongediertewinkel.nl logo muis

Online groeien

JEROME van Bluedesk

Binnen CaaS werken wij alleen maar met de huidige marktstandaarden. Zo zit binnen het pakket standaard een koppeling met Multisafepay en PostNL. Voor Ungeziefershop (Duitstalige domein) hebben wij een maatwerk koppeling gemaakt met Billink. Op deze manier kunnen we de duitse consument nog beter laten converteren. 


Door deze standaard koppelingen kan de consument eenvoudig: 

 

  • op verschillende manier betalen: afterpay, ideal, bankoverschrijving, Billink etc
  • pakketjes ophalen en cash betalen
  • zijn eigen voorkeurstijd en dag selecteren voor aflevering
  • pakketjes bij de buren laten leveren
  • alternatief afleveradres selecteren
     

En dat alles binnen 1 minuut!

Schakel ons in!

Vraag een demo aan

Enthousiast geworden over CaaS?

Kiezen voor een e-commerce platform doe je niet zomaar. En dat snappen wij. Daarom laten we je graag kennismaken met CaaS. Vraag hieronder gratis een persoonlijke demo aan en ervaar de kracht Commerce as a Service.

 

 

Vertel mij meer!
DIRECT CONTACT
Naar boven