• All-in-one e-commerce
  • Volledig ontzorgd
  • Vaste prijs per maand
  • Binnen 2 maanden up & running

Bel ons op+31 (0)72 5200 310

Wij zijn beschikbaar tot 17:30

Bel ons op+31 (0)72 5200 310

Wij zijn beschikbaar tot 17:30

Telstar logo

De Witte Leeuwen

SC Telstar in een nieuw "tenue"

De website van Telstar was inmiddels verouderd en geen waardig uithangbord meer voor de club. Telstar is flink aan het groeien, zowel op het veld als daar buiten. Een nieuwe website hoorde ook bij de ingezette groei.

 

Een website waarin alles van en over SC Telstar een eigen plek gekregen heeft. Zo vindt u alles wat betreft SC Telstar onder één paraplu.

 

Deze wensen sloten perfect aan bij ons CaaS product.

Telstar webshop mobiel

Geen gedoe, gewoon goed geregeld

All-in-one platform

De wens vanuit Telstar was duidelijk: een alles-in-één platform, geen gedoe en één aanspreekpunt voor alle online zaken. Met andere woorden: CaaS.

 

Het all-in-one platform op basis van Dynamicweb is voorzien van best practises en bewezen marktstandaarden. Door sterke internationale partners (PostNL, Multisafepay, Billink, Basefarm, JEROME) standaard in het CaaS pakket aan te bieden weet de klant dat hij/zij kwaliteit krijgt. 


Op deze manier wordt de klant volledig ontzorgd en hebben zij één aanspreekpunt voor alle online zaken. 

Ongediertewinkel.nl logo muis

Online groeien

JEROME van Bluedesk

Een belangrijk aspect voor Telstar en tevens onderdeel van het CaaS abonnement is de marketingondersteuning van JEROME van Bluedesk. Met CaaS heeft u een volledig marketingteam tot uw beschikking dat de kwaliteiten van uw platform kent en het maximale online resultaat kan behalen voor uw business.

 

Voor Telstar houdt dat in dat wij de verschillende doelgroepen effectief bereiken. Hierbij maken wij onderscheid tussen business, meeting & events en natuurlijk de fans!

Telstar webshop

Een prachtig uithangbord

Een verlengstuk voor de activiteiten op het veld

Een nieuw platform die voldoet aan de moderne eisen, een verlengstuk is voor de activiteiten op en rondom het veld en een uithangbord voor de club. Dat was de insteek bij de realisatie van de nieuwe website van Telstar. 

 

Ook de webshop heeft een nieuwe look gekregen zodat alle supporters, nationaal en internationaal, hun Witte Leeuwenhart sneller kunnen laten kloppen en zich kunnen voorzien in de fantastische merchandise!

 

Naast de realisatie bestond de wens van volledige ontzorging. Met CaaS is Telstar verzekerd van ontzorging op het gebied van techniek, marketing, support en doorontwikkeling.

Binnen twee maanden live

Een krachtig nieuw platform

Binnen slechts twee maanden tijd hebben wij voor Telstar een compleet nieuw e-commerce platform gecreëerd waarin techniek, marketing, doorontwikkeling & support zijn samengevoegd tot één waardevolle oplossing. 

 

Dat is de kracht van CaaS.

 

Vraag een demo aan

Enthousiast geworden over CaaS?

Kiezen voor een e-commerce platform doet u niet zomaar. En dat snappen wij. Daarom laten we u graag kennismaken met CaaS. Vraag hieronder gratis een persoonlijke demo aan en ervaar de kracht Commerce as a Service.

 

 

Trek in CAAS?

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.