• All-in-one e-commerce
 • Volledig ontzorgd
 • Vaste prijs per maand
 • Binnen 2 maanden up & running

Bel ons op+31 (0)72 5200 310

Wij zijn beschikbaar tot 17:30

Bel ons op+31 (0)72 5200 310

Wij zijn beschikbaar tot 17:30

Het is één van de meest gestelde vragen door onze opdrachtgevers. Wat kost het om een webshop of e-commerce omgeving online te zetten? Het is een vraag die we niet heel eenvoudig kunnen beantwoorden, omdat de verschillende e-commerce omgevingen die wij ontwikkelen uiteen lopen. We ontwikkelen ze van vrij basis voor startende online  ondernemingen tot complex en geavanceerd voor online ondernemers die al een tijd online verkopen of grote, internationale spelers die hun dienstverlening online uitbreiden. 

Er zijn echter wel een aantal kostenposten die altijd terugkomen. Dit zijn vaak kosten waar je als online ondernemer al in een vroeg stadium keuzes in kunt maken, waarmee je later hoge kosten kunt besparen. Om het de ervaren en ambitieuze online ondernemer makkelijk te maken hebben we al deze kosten samengebracht. We hebben expertise gebundeld en een abonnement op een e-commerce omgeving samengesteld: Commerce as a Service. 

 

Benieuwd wat de grootste kostenposten van een online ondernemer zijn? Hieronder zetten we belangrijkste op een rij. 

 

Webshop ontwikkelen

Misschien wel de belangrijkste, de webshop zelf. Wanneer je aan de slag gaat met je e-commerce omgeving moet je allereerst voor een platform kiezen. Het is daarbij belangrijk dat je kiest voor een platform die alle functionaliteiten al direct biedt en waarbij je dus niet aan de slag hoeft met plugins. Of systemen op een complexe manier hoeft te koppelen. Al deze extra toevoegingen kunnen een e-commerce omgeving instabiel en onveilig maken, daarnaast brengt het altijd extra kosten met zich mee.

 

Online marketing 

Heb je een platform gekozen en staat je webshop online, dan is stap 1 gezet. Wat is stap 2? Zorgen dat er heel veel bezoekers op je webshop landen. En daar is online marketing voor nodig. Iedere ondernemer, van klein tot groot, investeert in SEO en SEA. Zorg ervoor dat je deze uren en kosten al direct meeneemt in de begroting en voorkom verrassingen. Wil je dit niet apart meenemen? Scroll dan door naar beneden bekijk ons Commerce as a Service aanbod.

 

Hosting

Voor veel ondernemers niet het meest spannende onderwerp, maar wel een belangrijke. De hosting moet veilig, flexibel en betaalbaar zijn. Die eerste twee  worden snel vergeten. Er wordt vaak gekeken naar de kosten en de meest eenvoudige oplossing, maar kan jouw hostingprovider je ook ondersteunen wanneer je hard groeit, er een crisissituatie ontstaat waardoor je snel moet op- en afschalen en is jouw hosting echt veilig? Wil je je hier geen zorgen over hoeven maken? Dat kan, we nemen het graag voor je uit handen.

 

Doorontwikkeling & Support

Een e-commerce omgeving online zetten en het vervolgens loslaten is één van de meest gemaakte fouten. Een online omgeving, van webshop tot website, heeft aandacht nodig. Van updates, veiligheidschecks tot het volgen van de nieuwste features en technieken. 

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, maar een eenvoudigere oplossing is het uit handen geven aan een professionele partij. Bij Commerce as a Service werken we samen met een aantal vaste partners en excelleren we in het Dynamic Web Platform. Het grote voordeel is dat we daardoor ook complexe e-commerce omgevingen kunnen ontwikkelen en altijd op de hoogte zijn van updates of releases. Wij zorgen ervoor dat jij hier niet naar om hoeft te kijken. Wil je hier ook van profiteren? Dan is ons Commerce as a Service echt iets voor jou. 

 

Commerce as a service?

Dit krijg je! We zetten de voordelen nog een keer op een rij: 

 • Een volledig e-commerce kanaal, voorzien van de laatste features 
 • Veilig online bestellen, betalen en laten bezorgen 
 • Een schaalbaar platform, zodat u rustig door kunt groeien 
 • Een vast bedrag per maand, geen hoge instap tarieven 
 • Uw e-commerce omgeving op maat, waarbij je een design kunt uitkiezen 
 • Technische ondersteuning van onze developers 
 • Doorontwikkeling van het platform en uw e-commerce omgeving door Dynamic Web en onze developers
 • Ondersteuning van de online marketeers van JEROME

Trek in CAAS?

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.