• All-in-one e-commerce
 • Volledig ontzorgd
 • Vaste prijs per maand
 • Binnen 2 maanden up & running

Er zijn niet veel ondernemers die de kansen van digital marketing, al direct bij de start van een online onderneming, goed in beeld hebben. Dit is jammer, want wanneer je tijdens de ontwikkeling van je e-commerce omgeving al continu met een ‘digital marketing-bril’ naar je online onderneming te kijken, kun je hier veel meer omzet uit halen. Door digital marketing hoog op de agenda te zetten, kijk je niet alleen naar de vormgeving en het design van een webshop, maar verdiep je je ook in de wensen en behoeften van jouw ideale klant. Je gaat jezelf vragen stellen zoals: Hoe komen ze op mijn webshop terecht? Wat willen ze als eerste zien? En welke stappen doorlopen ze in het afrekenproces. Dit zijn allemaal vragen die je heel goed kunt beantwoorden met de hulp en expertise van een digital marketeer.  

 

Wat is digital marketing?

Het is een ruim begrip, maar samenvattend is digital marketing alles wat jij doet om jouw marketingdoelstellingen te behalen. En voor een online ondernemer komen marketing- en businessdoelstellingen voor een groot deel overeen. Want meer bezoekers op je website, betekent ook al snel een hogere kans op conversie. En dus meer omzet. Digital marketing bestaat uit het totaalplaatje van een converterende webshop, advertising, SEO en bijvoorbeeld het lanceren van campagnes.

 

Hoe haal je online expertise in huis?

Digital marketing is een vakgebied, met daarbinnen veel expertises. Dit kan verschillen van specifieke kennis over een sector, bijvoorbeeld de zorg, overheid of landbouw. Maar daarnaast zijn er ook weer verschillende expertises voor advertising, search engine optimization en content. Hoe vind je de juiste partner in dit landschap? Door bijvoorbeeld samen te werken met een bureau waar al deze verschillende expertises samenkomen. Wil je zeker weten dat je de juiste expertise inschakelt maar niet te lang zoeken? Dan is CaaS de ideale oplossing. Met ons abonnement Commerce as a Service krijg je er namelijk de expertise van digital marketingbureau JEROME erbij. Zij kijken mee bij de ontwikkeling van jouw e-commerce omgeving, geven advies en kunnen je ook helpen bij de uitvoering van jouw digital marketing strategie.

 

Snel meer leads met Commerce as a Service

Bij Ongediertewinkel.nl leverde het abonnement op Commerce as a Service al binnen een maand 45% meer omzet op. Door digital marketing goed in te zetten, vanaf het inrichten van een e-commerce omgeving en tijdens het optimaliseren, kun je al snel meer bezoekers, klanten en uiteindelijk meer omzet op verwachten. Benieuwd hoe we dit doen? Vraag hieronder snel een vrijblijvend gesprek aan, dat laten we het graag aan je zien.

 

Dit krijg je allemaal!

We zetten de voordelen nog een keer op een rij:

 • Een volledig e-commerce kanaal, voorzien van de laatste features
 • Veilig online bestellen, betalen en laten bezorgen
 • Een schaalbaar platform, zodat u rustig door kunt groeien
 • Een vast bedrag per maand, geen hoge instap tarieven
 • Uw e-commerce omgeving op maat, waarbij je een design kunt uitkiezen
 • Technische ondersteuning van onze developers
 • Doorontwikkeling van het platform en uw e-commerce omgeving door Dynamic Web en onze developers
 • Ondersteuning van de online marketeers van JEROME

Trek in CAAS?

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.