• All-in-one e-commerce
 • Volledig ontzorgd
 • Vaste prijs per maand
 • Binnen 2 maanden up & running

Wilt u online scoren? Er is een formule die leidt tot online succes, een formule die altijd een vast aantal elementen bevat. Het eerste element dat u nodig heeft, is een compleet platform. Een platform die u alle tools biedt die u nodig heeft om uw ideale klant te bereiken, die tegelijkertijd veilig is en uw klant een optimale shop-belevenis biedt. Naast het platform, ofwel de techniek, is er nog een belangrijk element. Dat is het vermarkten van uw business, ook wel de marketing.

 

Bij CaaS hebben we deze elementen samengebracht. We bieden een platform die compleet is en oneindig uitgebreid kan worden, met daarnaast de ondersteuning van een digital marketing team.

 

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

 

Digital marketeers tot uw beschikking

Marketing gaat steeds vaker over techniek en tools, het is een vakgebied dat razendsnel aan het veranderen is, waardoor veel ondernemers de nieuwste ontwikkelingen moeilijk kunnen bijhouden. Daarom is het zo fijn dat je bij Commerce as a Service kunt terugvallen op de expertise van onze digital marketeers. Om uw bedrijf zo goed mogelijk in de markt te zetten, hebben zij daarnaast een aantal tools die zij kunnen inzetten. De online specialisten weten als geen ander welke kanalen zij in moeten zetten om online resultaat te behalen voor jouw business.

 

Leadgeneratie

Continu nieuwe klanten vinden op een geautomatiseerde wijze. Het kan met leadgeneratie. Door dit systeem op de juiste wijze in te richten, bouwt u landingspagina’s die nieuwe, geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Op deze landingspagina biedt u de juiste content op het juiste moment. Met de talloze itemtypes die je als klant tot je beschikking hebt kun je in een handomdraai een specifieke landingspagina opstellen. Uiteraard kun je in je content onderscheid maken tussen de verschillende devices. Op deze manier is de beleving op mobiel, tablet en desktop optimaal.

 

Eenmaal geconferteerd worden deze gegevens, volledig AVG proof, opgeslagen in uw online systeem zodat de sales afdeling contact op kan nemen.

 

Op die manier kunt u eenvoudig in contact komen met geïnteresseerden en deze informatie overdragen naar uw sales collega's. Zodat een lead een prospect wordt, en een prospect een tevreden klant. Met de e-mail marketingmodule van Dynamicweb is het vervolgens goed mogelijk om je tevreden klanten te blijven informeren.

 

Email Marketing

Een van de manieren om van een lead een prospect te maken, is door een goede, sterke salesfunnel op te zetten. In veel gevallen begint dit met een contactmoment. Denk hierbij aan een download, klik op telefoon, klik op e-mail of het invullen van een contactformulier.

 

Vanuit de e-mailmarketing module kunt u gesegmenteerd e-mails sturen. Bijvoorbeeld over uw product, met een aanbieding of waarin u een succesvolle case toelicht. Ook dit proces kunnen we volledig automatiseren en zelfs personaliseren. Zodat u niet lukraak mailtjes hoeft te versturen, maar informatie aanbiedt die past bij de vraag van de klant.

 

Gebruik e-mail flows zoals reactivering campagnes, verlaten winkelwagentje-campagnes of andere inkomsten verhogende campagnes met bijvoorbeeld aanbiedingen. Segmenteer uw doelgroep door slimme zoekopdrachten te gebruiken en plan uw campagnes eenvoudig in. Hierbij kunt u denken aan triggers op basis van statistieken of gedrag, segmentatie binnen uw product of diensten of het inzetten van split-test mogelijkheden.

 

Optimaliseer je e-mail campagnes: split-testen

Wat is een split-test? Soms heeft u een aanname, u verwacht bijvoorbeeld dat uw klanten uit sector A, liever een aangepast pakket ontvangen. Klopt dit? Dit kunt u onderzoeken met een split-test. Door uw leads en klanten in groepen in te delen en aangepaste pagina’s te tonen, kunt u onderzoeken of uw onderbuikgevoel klopt. Het is eenvoudig in te stellen en wordt automatisch uitgevoerd. Op die manier kunt u uw pagina’s continu optimaliseren en daarmee de best presterende pagina tonen aan uw ideale klant.

 

De succesformule?

Voor online succes heeft u een platform nodig waarop uw klant zich prettig voelt en die het gehele proces van bestellen, betalen en bezorgen voor u als eindgebruiker zo eenvoudig mogelijk maakt.

 

Door gebruik te maken van personalisatie en hierbij behorende content te leveren, uw platform of webshop op alle devices te optimaliseren, een sterke online multichannel strategie met behulp van onze online specialisten en het continu doorontwikkelen van uw platform. Heeft u een grote kans op een geslaagde online onderneming.

 

Commerce as a Service

Op zoek naar een tool die volledig is en gegarandeerd succes gaat opleveren? Met het abonnement Commerce as a Service krijgt u de succesformule voor een vast bedrag per maand. Geen verrassingen, wel elke maand gegarandeerd ondersteuning van onze developers en marketeers én doorontwikkeling van uw website. Zien hoe dit eruit ziet? Plan hier geheel vrijblijvend een demo in.

De voordelen van CaaS op een rij:

 • Een volledig e-commerce kanaal, voorzien van de laatste features 
 • Veilig online bestellen, betalen en laten bezorgen 
 • Een schaalbaar platform, zodat u rustig door kunt groeien 
 • Een vast bedrag per maand, geen hoge instap tarieven 
 • Uw e-commerce omgeving op maat, u kunt zelf het design aanpassen
 • Technische ondersteuning van onze developers 
 • Doorontwikkeling van het platform en uw e-commerce omgeving door Dynamic Web en onze developers
 • Ondersteuning van de online marketeers van JEROME
 • Aantoonbare resultaten:  Worldemp & Ongediertewinkel.nl

Trek in CAAS?

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.