• All-in-one e-commerce
 • Volledig ontzorgd
 • Vaste prijs per maand
 • Binnen 2 maanden up & running

Tegenwoordig is het niet meer zo dat een website alleen wordt weergegeven op een desktop. Er zijn inmiddels vele apparaten die worden gebruikt om uw platform te bereiken. Het is dan ook belangrijk dat de boodschap via al deze kanalen, op een consistente manier wordt overgebracht. Daarbij is het ook van belang dat de juiste informatie, bij de juiste persoon terechtkomt en dat de content goed te lezen is.

 

Via CaaS zorgen we voor een optimale webervaring, voor een breed scala aan apparaten.

 

Klantervaring

Of de site nu wordt bezocht via de telefoon, laptop of tablet, de getoonde informatie moet altijd op een correcte manier worden weergegeven. Bij Commerce as a Service hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Zo schaalt de content altijd mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op de leesbaarheid van de tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Uw boodschap wordt op die manier via alle kanalen consistent overgebracht.

 

Ook is het mogelijk om de informatie te personaliseren op basis van de eigenschappen of voorkeuren van de gebruiker. Dit zorgt voor een nog betere klantervaring, met een hogere conversie als resultaat.

 

Beheer uw content

Veel bedrijven, zeker in de e-commerce business, doen zaken over de grens. Het is daarom fijn dat de informatie op de site in meerdere talen beschikbaar is, om zoveel mogelijk klanten te kunnen bereiken. Bij Commerce as Service is het mogelijk om meertalige websites te beheren vanuit één platform.

 

Om te zorgen dat potentiële klanten ook daadwerkelijk op de gewenste pagina belanden is het van belang om de content te optimaliseren voor SEO met een keyword analyse tool. Door het gebruik van verschillende concepten kunnen versies met elkaar vergeleken worden, waarna besloten kan worden welke versie het beste resultaat oplevert.

 

Schalen en aanpassen

Onze software oplossingen zijn gebaseerd op de Microsoft .NET technologie. Dit platform is stabiel, snel, schaalbaar en betrouwbaar. Het biedt u de mogelijkheid om uw eigen apps te maken, aan te passen en deze te integreren met andere systemen

 

Gebruiksvriendelijke software

Onze software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig om mee te werken. U kunt snel schakelen tussen Content, E-commerce, Product Information Management (PIM), Marketing en File Manager. De content hoeft niet te worden opgeslagen, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat belangrijke data verloren gaat. U kunt te allen tijde teruggaan en verdergaan waar u was gebleven. U zult het geweldig vinden!

 

Frontend editor – Visual editor

Met Dynamicweb is het eenvoudiger dan ooit om uw website te beheren. Met de Visual Editor kunt u bovendien vanuit de website zelf werken, waardoor u dus niet meer heen en weer hoeft te gaan tussen de backend en de frontend. Het gebruik van bestaande templates maakt het creëren en onderhouden van uw website uiterst soepel. En u heeft toegang tot alle tools waarmee u de look en feel van de content die u configureert, kunt aanpassen.

 

Meerdere talen en bestanden beheren in één systeem

Breid uw digitale aanwezigheid uit en bereik nieuwe doelgroepen door content te maken en te delen op meerdere websites en in verschillende talen. Dynamicweb biedt u alle benodigde hulpmiddelen en vereenvoudigt de structuur van de content en het onderhoud. Gebruik de ‘drag en drop’ tool om uw content te verrijken met media en bestanden. Alles wordt opgeslagen in de geïntegreerde File Manager waar u foto’s kunt bewerken (zoals het formaat wijzigen en bijsnijden) voordat u het op verschillende pagina’s en websites gebruikt.

 

Volledig responsief

De klant heeft zelfs de mogelijkheid om een pagina te bouwen voor mobiel en voor desktop. Indien een klant op mobiel een pagina bezoekt ziet hij een andere pagina dan op desktop. Op die manier is de beleving optimaal op elk toestel. Zorg ervoor dat uw boodschap overkomt en betrek het publiek bij uw activiteiten via alle apparaten! Dynamicweb is volledig responsief en presenteert uw content automatisch in het beste formaat.

 

Commerce as a Service

Wilt u zelf zien hoe dit in zijn werk gaat? Plan hier geheel vrijblijvend een demo in.

De voordelen van CaaS op een rij:

 • Een volledig e-commerce kanaal, voorzien van de laatste features 
 • Veilig online bestellen, betalen en laten bezorgen 
 • Een schaalbaar platform, zodat u rustig door kunt groeien 
 • Een vast bedrag per maand, geen hoge instap tarieven 
 • Uw e-commerce omgeving op maat, u kunt zelf het design aanpassen
 • Technische ondersteuning van onze developers 
 • Doorontwikkeling van het platform en uw e-commerce omgeving door Dynamic Web en onze developers
 • Ondersteuning van de online marketeers van JEROME
 • Aantoonbare resultaten:  Worldemp & Ongediertewinkel.nl

Trek in CAAS?

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.