• All-in-one e-commerce
 • Volledig ontzorgd
 • Vaste prijs per maand
 • Binnen 2 maanden up & running

Afgelopen maand is de Thuiswinkel Markt Monitor weer verschenen. Ieder kwartaal staan hierin de meest recente cijfers en ontwikkelingen uit het e-commerce landschap. De afgelopen maanden hebben er flinke verschuivingen plaatsgevonden en uit deze monitor blijkt dat de verschillen tussen verschillende branches nog groter zijn geworden. 

 

Zo zijn er een aantal sectoren, zoals reisorganisaties, die te maken hebben met een omzetdaling van meer dan 50%. En is er tegelijkertijd een stevige groei te zien in de branches die fysieke producten verkopen. Veel consumenten kopen vaker producten online en geven daarbij ook nog eens meer geld uit. U kunt hier als online ondernemer van profiteren, maar realiseert u dat een groeiscenario ook uitdagingen met zich meebrengt. 

 

In een groeiscenario is er meestal sprake van meer consumenten in uw sector en vaak ook hogere uitgaven. Dat betekent ook meer concurrentie en een grotere uitdaging om de consument op uw e-commerce omgeving te laten landen. Dit vraagt om een flexibele en een schaalbare oplossing die meegroeit. 

 

Bij een schaalbare oplossing wordt direct gedacht aan het schaalbaar maken van de e-commerce omgeving. Dit is per definitie waar, maar minstens zo belangrijk is een marketingstrategie die meebeweegt met uw bedrijf. 

 

Waarom heeft u een schaalbare marketingstrategie nodig? 

Als online ondernemer heeft u vast een prachtige e-commerce omgeving. Uw webshop is voorzien van de laatste technische hoogstandjes en het hele proces van bestellen, betalen tot bezorgen is tot in de puntjes geregeld. Bent u dan klaar? Nee, want een e-commerce omgeving kan niet zonder de juiste marketingkanalen.

 

Om ervoor te zorgen dat de juiste consumenten op uw e-commerce omgeving landen heeft u een schaalbare marketingstrategie nodig. Bijvoorbeeld een strategie gericht op Zoekmachines (o.a. Google, Bing), Social Media (o.a. Facebook en Instagram) of Affiliates (o.a.Daisycon, Criteo). Wanneer vraag en aanbod in uw sector groeit moet u ook uw marketinginzet opschalen. Dit vraagt tijd en aandacht, maar kan flinke groei opleveren.  

 

Wilt u ook een schaalbare marketing oplossing? 

Bij /CaaS brengen we techniek en marketing samen. Met ons abonnement heeft u niet alleen de beschikking over een e-commerce omgeving die volledig schaalbaar en aan te passen is naar uw wensen, bij dit abonnement kunt u ook terugvallen op jarenlange digital marketing expertise van de collega’s van JEROME . Wij helpen u opschalen wanneer het nodig is, zodat u altijd optimaal gebruik kunt maken van groei in uw sector. Mocht het door uiteenlopende redenen iets minder gaan, dan helpen we u afschalen. Dat scheelt tijd en vooral ook geld. Onze experts gaan altijd voor het maximale resultaat!


Plan hier geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons in. Want tegen een vast maandelijks bedrag bent u verzekerd van een goed werkende, converterende webshop.

De voordelen van CaaS op een rij:

 • Een volledig e-commerce kanaal, voorzien van de laatste features 
 • Veilig online bestellen, betalen en laten bezorgen 
 • Een schaalbaar platform, zodat u rustig door kunt groeien 
 • Een vast bedrag per maand, geen hoge instap tarieven 
 • Uw e-commerce omgeving op maat, u kunt zelf het design aanpassen
 • Technische ondersteuning van onze developers 
 • Doorontwikkeling van het platform en uw e-commerce omgeving door Dynamic Web en onze developers
 • Ondersteuning van de online marketeers van JEROME
 • Aantoonbare resultaten:  Worldemp & Ongediertewinkel.nl

Trek in CAAS?

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.