• All-in-one e-commerce
  • Volledig ontzorgd
  • Vaste prijs per maand
  • Binnen 2 maanden up & running

Door de coronacrisis kopen consumenten steeds meer online. In de week van Pasen zagen webshops hun omzet zelfs stijgen met 72 procent. De verwachting is dat deze trend nog wel even doorzet en daarna een hogere omzet blijft, zeker omdat mensen al meer beginnen te wennen aan het doen van online aankopen. Dit schept mogelijkheden, maar brengt uiteraard ook gevaren met zich mee. 

 

Stabiele e-commerce omgeving


Door de snelle groei kan het zijn dat u tegen de grenzen van uw bestaande shop oplossingen aanloopt qua performance, beheer of functionaliteit. Dit kan gevolgen hebben voor de stabiliteit en veiligheid van het platform, met alle risico’s van dien. Mensen kunnen binnen enkele seconden afhaken doordat er bijvoorbeeld foutmeldingen ontstaan bij het afrekenen. Ook kan het zijn dat het systeem in zijn geheel minder soepel werkt door het toegenomen digitale verkeer. In het ergste geval kan het zelfs betekenen dat er datalekken ontstaan. 

Dat wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Klanten moeten een optimale ervaring hebben als ze uw website of webshop bezoeken. Dat houdt in dat systeem veilig, stabiel en compleet moet zijn en dat alles vlotjes verloopt. Dat alles het liefst met zo min mogelijk plugins en patches die zorgen namelijk voor meer instabiliteit. Bovendien is het fijn als u eenvoudig kunt opschalen of afschalen wat betreft hosting. 

 

Digitaal groeien

Met Commerce as a Service dekt u vele risico’s af. Dit is namelijk een serviceabonnement voor uw complete e-commerce omgeving. Dus niet alleen voor de website of de webshop, maar ook voor development, design, marketing, licenties en hosting. Het is de ultieme tool voor ondernemers die digitaal groeien, of van plan zijn dat te gaan doen. 


Het bijhouden, onderhouden en bijsturen van uw online business wordt bij CaaS uit handen genomen. Geen zorgen meer om updates, de nieuwste technieken of marketingstrategie, met CaaS staat er een compleet team klaar dat je altijd bijstaat, van design, tot marketing en natuurlijk development. Ook de zorg over op- of afschaling is verleden tijd. Dat kan namelijk eenvoudig geregeld worden zonder ingrijpende veranderingen.

 

Binnen twee maanden online

Mocht u willen overstappen naar Commerce as a Service dan is dat eenvoudig en snel. Al binnen twee maanden kan de complete e-commerce omgeving up-and-running zijn. Hiervoor hebben we natuurlijk uw input nodig, maar zetten we ook ons development- en marketingteam in. Één van de voordelen van ons abonnement is dat het hele team altijd voor jou klaarstaat en je deze expertise ook mag inzetten tijdens het hele proces. Zo wordt de e-commerce omgeving opgezet met uw eigen design, dat afgestemd is met marketing en development. Kortom, u kunt online ondernemen zonder zorgen.

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.