• All-in-one e-commerce
 • Volledig ontzorgd
 • Vaste prijs per maand
 • Binnen 2 maanden up & running

Met een lage investering uw business online

Bent u toe aan de volgende stap met uw online onderneming? Op zoek naar een platform dat conversies oplevert en kan meegroeien? Of draait uw webshop op een verouderde omgeving en wilt u graag een nieuw platform gebruiken? Dan heeft u zichzelf zeer waarschijnlijk deze vraag al eens gesteld: Hoeveel kost het om een e-commerce omgeving online te zetten?

Er zijn verschillende soorten investeringen. Allereerst letterlijk in geld, maar natuurlijk ook in tijd. En vooral dat laatste wordt regelmatig over het hoofd gezien.

Integration

Eén leverancier, zonder hoge kosten

Bij Commerce as a Service zagen we dat veel ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Ze hebben te maken met tal van leveranciers die niet goed op elkaar ingespeeld zijn. Ze ontvangen meerdere facturen per maand om een e-commerce kanaal op te zetten van design, tekst tot technische ondersteuning en zijn veel tijd kwijt aan afspraken maken tussen deze partijen.

Daar hebben we een oplossing op bedacht; CaaS. Met Commerce as a Service neemt u een abonnement op uw e-commerce omgeving tegen een vast tarief. En zonder hoge instapkosten. U weet dus altijd welke kosten u kunt verwachten en haalt tegelijkertijd meerdere expertises in huis. Zo kunt u bijvoorbeeld terugvallen op de developers van Bluedesk, de online marketeers van Jerome en draait uw e-commerce omgeving op de ervaring van Dynamicweb. Dit alles voor een vast bedrag per maand, op een enkele factuur.

e-commerce

Hoeveel tijd gaat in uw e-commerce omgeving zitten?

Het is een valkuil die we veel tegenkomen. Ondernemers denken voordelig uit te zijn, maar realiseren zich niet dat ze veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden en bijhouden van hun e-commerce omgeving. Hoeveel uur ondersteuning kunt u bijvoorbeeld verwachten na het lanceren van uw webshop? Daarnaast is het online zetten van uw e-commerce omgeving nog maar de eerste stap. De volgende stap is een strategisch online marketingplan en het inzetten van campagnes. Want bij de ontwikkeling van uw webshop heeft u een aantal aannames gedaan. Bijvoorbeeld over de bezoekers, hoe ze op uw website terechtkomen en hoe u zoveel mogelijk conversies uit uw website kunt halen. U weet alleen zeker of dit ook werkt door het te testen, te analyseren en hierop vervolgens weer bij te sturen. Dit vraagt tijd maar ook expertise van bijvoorbeeld online marketeers. Wilt u flink doorgroeien en een e-commerce omgeving die u daarbij ondersteunt? Dan is het de moeite waard om hier ook in te investeren.

Caas - Commerce as a service

Commerce as a Service

Op zoek naar een e-commerce omgeving maar wilt u de kosten onder controle houden? Dat kan met Commerce as a Service. Voor een vast bedrag per maand krijgt een compleet pakket inclusief webshop, hosting, licenties en daarnaast kunt u rekenen op de ondersteuning van onze developers en online marketeers. Zonder verrassingen en tegen een vast tarief. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw webshop goed draait en veilig is. We zorgen er ook voor dat u gevonden wordt. Zodat u zonder zorgen verder kunt ondernemen.

U start niet met hoge kosten voor de ontwikkeling van uw e-commerce omgeving maar betaalt vanaf de eerste maand een vast bedrag per maand. Want dat is het fijne aan Commerce as a Service, door de abonnementsstructuur wordt uw cashflow minimaal aangesproken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan hier een demo van 30 minuten in.

We helpen u graag

WILT U ALLES WETEN OVER CAAS?

Elk online platform is uniek en daarom komen wij graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor uw online business.

Abonnement op e-commerce omgeving

Wilt u de zekerheid van een geoptimaliseerde e-commerce omgeving met de ondersteuning van ervaren online marketeers? Dat kan met CAAS. Met dit unieke abonnement heeft u altijd een volledige e-commerce omgeving en een team dat u steunt. Voor een vast bedrag per maand. 

Caas - Commerce as a service

De voordelen van CaaS

Alle voordelen van CAAS op een rij:

 • Een volledig e-commerce kanaal, voorzien van de laatste features
 • Veilig online bestellen, betalen en laten bezorgen
 • Een schaalbaar platform, zodat u rustig door kunt groeien
 • Een vast bedrag per maand, geen hoge instap tarieven
 • Uw e-commerce omgeving op maat, u kunt zelf het design aanpassen
 • Technische ondersteuning van onze developers
 • Doorontwikkeling van het platform en uw e-commerce omgeving door Dynamic Web en onze developers
 • Ondersteuning van de online marketeers van Jerome
 • Aantoonbare resultaten
 • Snel online, uw e-commerce omgeving online kan al binnen twee maanden!

Trek in CAAS?

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.