• All-in-one e-commerce
  • Volledig ontzorgd
  • Vaste prijs per maand
  • Binnen 2 maanden up & running

Bel ons op+31 (0)72 5200 310

Wij zijn beschikbaar tot 17:30

Bel ons op+31 (0)72 5200 310

Wij zijn beschikbaar tot 17:30

;
Caas - Commerce as a service

Commerce as a Service

Neem contact op

Wat is Commerce as a Service?

CaaS is de totaaloplossing voor online ondernemers. Een complete webshop met de laatste technische hoogstandjes en de ondersteuning van ervaren marketeers. Samen zorgen we ervoor dat uw e-commerce omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook de juiste bezoekers aantrekt. En ook na de lancering van uw e-commerce omgeving kunt u rekenen op de steun van onze developers en marketeers. 

 

Met CaaS krijgt u voor een vast bedrag per maand alles wat u nodig heeft om online succes te behalen. Bestellen, betalen en bezorgen was nog nooit zo eenvoudig. 

​In de video hieronder vertelt Barry wat CaaS inhoudt:

Caas - Commerce as a service

Meer omzet uit uw E-commerce platform halen

Veel ondernemers worstelen met de hoge werkdruk en een enorme lijst met taken die komt kijken bij een online onderneming. Van het updaten van plugins, voorraadbeheer tot het bedenken van nieuwe campagnes. En dan hebben we het nog niet gehad over de SEO en SEA van uw webwinkel. 

Dankzij Commerce as a Service staat u er niet alleen voor. Het is een abonnement op uw e-commerce omgeving in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat u voor een vast bedrag per maand kunt rekenen op: 

  • Volwaardige webshop
  • Automatische updates en constante controle op veiligheid 
  • 16 uur per maand technische ondersteuning
  • Ondersteuning en beschikbaarheid tot onze online marketeers
  • Benodigde licenties en betrouwbare hosting

Dynamicweb

Integrated E-commerce met resultaat

CaaS is dé perfecte oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een schaalbare webshop, maar hier niet in één keer een grote investering willen of kunnen doen. CaaS ontzorgt, maar u geeft niet alles uit handen. Uw webshop wordt ontwikkeld met het platform van Dynamicweb en wat u de mogelijkheid biedt om zelf ook aan de slag te gaan met uw webwinkel. U kunt eenvoudig teksten plaatsen, items in de webshop aanpassen of pagina’s toevoegen. Daarnaast biedt het systeem een online dashboard die u altijd de juiste informatie geeft over het aantal bezoekers, bestellingen en voorraad. 

We helpen u graag

WILT U ALLES WETEN OVER CaaS?

Elk online platform is uniek en daarom komen wij graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor uw online business.

JEROME

Welke expertise krijg ik?

Een nieuwe e-commerce omgeving kan al binnen twee maanden online staan, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Want ook na de lancering van uw webshop blijven we u ondersteunen. Dat doen we met de marketing expertise van JEROME en met de technische ondersteuning vanuit Bluedesk. 

E-commerce marketing door JEROME

Wat is e-Commerce zonder online marketing? Juist ja, zo goed als kansloos. De specialisten van JEROME hebben veel ervaring met online marketing voor e-commerce bedrijven. Ze optimaliseren webshops en websites, helpen met het opzetten van campagnes, advertising en sturen bij waar nodig. Dus wilt u ook goed gevonden worden in Google en meer conversie uit uw webshop halen? Dat kan met JEROME. Samen met uw vaste aanspreekpunt bespreekt u in wekelijkse calls de resultaten, acties en doelen voor de komende periode. Elke maand krijgt u een rapportage met de behaalde doelen en voortgang. Waar natuurlijk ook weer mee bijgestuurd kan worden. 

Bluedesk

Dagelijks groeien dankzij Bluedesk

Bluedesk heeft al meer dan 25 jaar ervaring met online dienstverlening. De afgelopen jaren hebben ze honderden webshops gebouwd met het Dynamicweb platform. Met CaaS bent u verzekerd van maandelijkse updates, nieuwe functionaliteiten en doorontwikkeling op uw platform. Het development team van Bluedesk staat in ieder geval 16 uur per maand voor u klaar om alle zaken zo snel mogelijk op te pakken. 

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van CaaS? Vraag een gratis demo aan of bel direct met een van onze specialisten.

Trek in CAAS?

Naar boven
Cookies bij CaaS

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.